Изпитваш повече от приятелски чувства към своя най-добър приятел? Чудиш

...
 
Изпитваш повече от приятелски чувства към своя най-добър приятел? Чудиш
Коментари Харесай

Иска ли повече от приятелство? Виж признаците, по които ще познаеш

 

Изпитваш повече от другарски усеща към своя най-хубав другар? Чудиш се той по какъв метод те възприема? Попаднала си на вярната публикация, която ще ти покаже признаците, когато един човек гледа на теб освен като на другар, а на освен това. Ако той демонстрира множеството от тях, несъмнено желае сантиментална връзка с теб, а не просто другарство.

Той те познава от вътрешната страна и извън

Приятел, който откровено те харесва ще се постарае да те опознае доста по-дълбоко. Ще желае да узнае освен обичаната ти храна и филмът, който най-вече обичаш да гледаш, само че и твоите фантазии и  страхове. Това е първият знак, че желае повече от другарство.

Обича да се мотае с теб

Ще направи всичко допустимо, с цел да си прекарате занимателно и прелестно двамата. Винаги ще е този, който ще прави проекти да излиза с теб (и единствено с теб), даже и да имате и други общи другари. Постоянно ще търси способи да прекара повече време с теб и ще се опита да удължи по всевъзможен метод срещата ви.

Проявява признаци на ревнивост

Когато се интересуваш от някое друго момче и обмисляш дали да излезеш с него на среща, той ще направи всичко допустимо да те разубеди и ще покаже нотки на ревнивост. Ще те защищава, когато други мъже флиртуват с теб. Ще се нервира от обстоятелството, че може да си с някой различен.

Твоето семейство и другари го обожават

Отношенията му със фамилията и приятелите ти са повече от отлични. Те го обожават, тъй като той е положил старания да завоюва сърцата им. А това е сигурен знак, че не държи на теб единствено като на другар.

Обича да излизаш с неговото семейство

Щастлив е, когато излизаш с хората, които са значими за него и го прави оценка безпределно доста. Гледа на теб като на дълготраен сътрудник и не желае неангажираща връзка. Ако беше желал единствено секс, нямаше да те запознае с най-близките си хора.

Показва физически признаци, че има усеща към теб

Гледа те в непосредствено в очите и се доближава от ден на ден към теб, когато говорите. Може даже да те хване за ръката или да опре глава си на рамото ти. Това са физически признаци на сантиментален интерес към теб и по този метод желае да забележиш, че изпитва освен това от другарски усеща.

Празнува специфичните ти дни с доста възторг

Ще анулира всичките си значими задължения, с цел да може да е до теб на рождения ти ден. Ще ти направи изненада и ще ти подари най-красивия подарък. Ще се вълнува повече от теб самата. Неговите изненади и старания постоянно ще те карат да се чувстваш специфична и щастлива.

Рядко демонстрира интерес към други девойки

Иска да знае, че е на твое разположение и не се интересува съществено от други девойки. Дори и да се среща с други девойки неангажиращо, той в никакъв случай няма да показа детайлностите с теб. Иска да знаеш, че може да бъде предан. Това е сигурен знак, че държи на теб и се надява за освен това от другарство.

Активен е в обществените мрежи

Коментира изявленията ти и следи това, което публикуваш в обществените платформи. Опитва се да е в течение с това, което се случва в живота ти. Винаги ще ти изпраща известия, които ще те накарат да се усмихнеш.

Неговия приоритет е да те пази

Няма по какъв начин да не пропуснем и този сигурен знак. Ако той е угрижен за теб непрекъснато и те пази, то сигурно те харесва не като другар. Няма да бъде завладяващ и ще ти даде персоналното пространство, от което се нуждаеш. Ще се грижи в никакъв случай да не попадаш в рискова обстановка и ще прави всичко допустимо, с цел да се чувстваш в сигурност.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР